НЛБ Start up пакет

Што вклучува?

  • Максимален износ на лимит на сметка до 30.000 МКД односно 60.000 МКД во зависност од избраниот пакет (Start up30 и Start up60)
  • Бизнис картичка без членарина за првата година на користење
  • Про- клик мини бесплатно за првите шест месеци