Почитувани клиенти,

  

За време на празникот „ Ден на Републиката“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во вторник 02.08.2022 година.

 

Нашиот НЛБ Контакт центар е достапен и за време на празниците на: 02/15-600 и на е-mail: info@nlb.mk.

 

  

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје