ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗМЕНА НА ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

     

Почитувани,

 

Ве известуваме дека НЛБ Банка на 21.03.2024 година изврши ажурирање на својата Политика за приватност која може да ја погледнете на веб страницата на Банката, на линкот: Политика за приватност

 

Со почит,

НЛБ Банка