Кредитен калкулатор

Одбери тип на кредит:
Тип на кредит:
Одбери кредит:
Валута на кредитот:
Примател на плата во НЛБ Банка:
Износ на кредитот:
Број на рати:
месеци

Резултати од информативната пресметка

Износ на кредитот:
Период на отплата:
Каматна стапка %:
Износ на месечна рата:
Вкупно камата:
Вкупно за враќање:
Дата на пресметка:

Напомена: Пресметаните вредности се од информативен карактер и не се обврзувачки за Банката. За официјални пресметки, повелете во најблиската експозитура на НЛБ Банка.

Испринтајте ги резултатите Информации за кредитот

Пополнете ги сите параметри за да ја извршите пресметката.