НЛБ Пакети

Изберете НЛБ Пакет според Вашите потреби и лесно и безбедно раководите со своите финансии во секое време.

Главни предности

  • НЛБ Пакети вклучуваат повеќе продукти и услуги и овозможуваат заштеда до 40% во однос на поединечното користење на вклучените сервиси.
  • Сите НЛБ Пакети Ви овозможуваат постојан увид на состојбата и прометот на Вашата платежна сметка преку НЛБ мКлик апликацијата и НЛБ Клик – интернет банкарство
  • Секој пакет ја вклучува НЛБ мКлик апликацијата која e со модерен и интуитивен дизајн, Ви заштедува време и финансиски средства и овозможува дополнителни фунционалности како локатор на најблискиот банкомат и експозитура, директен контакт со Банката во секое време, поголема сигурност при користењето на Вашите платежни картички преку сетирање на лимитите итн.

Изберете пакет во зависност од Вашите потреби:

Тип на пакет                               Цена                        Што вклучува?

Light пакет0 мкд

Пакет за млади до 25 години 0 мкд
Standard пакет 70 мкд месечно
Comfort пакет 120 мкд месечно
 * БЕСПЛАТНО едномесечно пробно користење на Standard и Comfort пакетот.
** Можност за самостојна промена и избор на пакет, преку НЛБ мКлик апликацијата, во делот подесување. Промената може да се направи еднаш месечно.

Како наједноставно до НЛБ Пакет?

Се што треба да направите е да поднесете барање за активација на пакет преку:

  1. Најблиската експозитура на Банката  Локатор на експозитури
  2. Со повик на НЛБ Контакт центарот    02/15-600