Клик пакет за млади

Клик пакет за млади е пакет на банкарски продукти и услуги наменети за сите млади од 16 до 25 години.

Што вклучува?

  • Студентски кредит

Поволности на Клик пакет за млади:

  • Брзо, бесплатно и едноставно отворање на трансакциска сметка
  • Бесплатно подигање на готовина со Maestro картичката од сите банкомати во НЛБ Групацијата
  • Можност за бесплатна проверка на состојбата на твојата сметка и плаќање на редовните месечни трошоци со НЛБ Мини Клик - електронско банкарство за физички лица
  • Можност за плаќање на 6 рати за износи над 1.500 МКД со MasterCard Light кредитната картичка
  • Можност за користење на студентскиот кредит со отплата по завршување на студиите (по 3 години)

Повеќе информации

Повеќе информации за Виолетовиот пакет можете да добиете на телефонски број 02/ 15 600 или во најблиската експозитура на Банката.

 

Локатор на експозитури