Пакет понуди

 

 

НЛБ Виолетовиот пакет е наменет за сите вработени кои својата плата ја примаат во НЛБ Банка.
Сребрениот пакет е наменет за сите пензионери кои својата пензија ја примаат на сметка во НЛБ Банка.
Клик пакет за млади е пакет на банкарски продукти и услуги наменети за сите млади од 16 до 25 години.
Личното банкарство е посебна понуда која е наменета за клиенти со повисоки месечни примања.