НЛБ БАНКООСИГУРУВАЊЕ 

 

Од 1 ноември до 30 ноември купете полиса за осигурување и искористете ги промотивните поволности во НЛБ Месецот на осигурување!

За повеќе информации посетете ги експозитурите на НЛБ Банка или јавете се на телефон 02/15600.

 

Главни предности:

 • Заштеда на време и средства преку завршување на обврските на едно место
 • Можност за плаќање на полисата на рати преку Вашата НЛБ кредитна картичка.
 • Цени и попусти како и во осигурителната компанија.

Полиси за неживотно осигурување

НЛБ Банка во соработка со Сава Осигурување Ви нуди можност да купите полиса за неживотно осигурување и тоа:

 • Патничко осигурување - Купи Online
 • Автомобилска одговорност
 • Каско осигурување
 • Зелен картон
 • Домаќинско осигурување - Купи Online
 • Осигурување на имот од пожар и некои други опасности
 • Осигурување од незгода
 • Приватно здравствено осигурување
 • Сите останати типови полиси за неживотно осигурување

Полиси за животно осигурување

 

НЛБ Банка во соработка со Кроациа Осигурување - Живот Ви нуди можност да купите полиса за животно осигурување. Животното осигурување Ви овозможува не само да бидете чекор пред изненадувањата кои ги носи животот, туку тоа истовремено претставува одличен и сигурен облик на долгорочно штедење.

 • Мешовито осигурување на живот
 • Детско штедно осигурување
 • Круг на живот
 • Ризико плус осигурување
 • Сите останати типови полиси за животно осигурување

Полиси за Инвестициско животно осигурување

 

НЛБ Банка во соработка со Триглав Осигурување - Живот Ви нуди можност да купите полиса за инвестициско осигурување на живот (Унит Линк), комбинација на осигурување на живот и вложувања во инвестициски фонд.

 • Финансиски производ кој вклучува одлична комбинација од животно осигурување и вложувања поврзани со удели во инвестициски фондови.
 • Современ начин на инвестирање на средства за обезбедување атрактивен принос со умерен ризик, со истовремено обезбедување на финансиска сигурност за Вашите најблиски.

Што е потребно?

Доколку сакате да купите полиса за осигурување, потребно е само да ја посетите најблиската експозитура на НЛБ Банка.

Со Вас носете ги потребните документи во зависност за која полиса сакате да поднесете барање и документ за лична идентификација.

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката или на телефонски број 02/15-600.

Локатор на експозитури