Депозитен калкулатор

Тип на депозит:
Одберете депозит:
Валута на депозитот:
Износ на депозитот:
Период на орочување:
месеци

Резултати од информативната пресметка

Износ на депозитот:
Период на орочување:
Каматна стапка %:
Вкупна камата:
Дата на пресметка:

Напомена: Пресметаните износи се од информативен карактер. За подетални информации и пресметки за поединечен случај Ве молиме да се обратите во најблиската експозитура на НЛБ Банка

Испринтајте ги резултатите Информации за депозитот

Пополнете ги сите параметри за да ја извршите пресметката.