Вашиот мотив
за победа со
Visa картичките!

Агенда за промоции во експозитури

Следете го караванот на промоции и подгответе се за разни изненадувања и подароци. 

Аплицирајте за НЛБ Visa картичките за време на промоциите и добијте подарок – уникатен ранец со логото на Олимписките игри.

Во продолжение ја споделуваме листата на експозитури и предвиден датум за одржување на промоциите.

Ве очекуваме!

Назив на експозитурадатумВреме
Експозитура Дирекција 23.07.2021 10.00 - 14.00 часот
Експозитура ГТЦ 26.07.2021 10.00 - 14.00 часот
Експозитура Лептокарија 27.07.2021 10.00 - 15.00 часот
Експозитура Аеродром 28.07.2021 10.00 - 15.00 часот
Експозитура Тафталиџе 29.07.2021 10.00 - 15.00 часот
Експозитура Охрид 30.07.2021 10.00 - 15.00 часот
Експозитура Струга 3.08.2021 10.00 - 15.00 часот
Експозитура Битола 6.08.2021 10.00 - 15.00 часот