НЛБ Галерија ги отвора вратите за младите фотографи од Creative Hub  

 

 

 

 

 

Утревечер (вторник 26.11) со почеток од 19 часот ќе се одржи изложба на црно бели фотографии во НЛБ Галерија на студентите од Академијата за графички дизајн и адвертајзинг на Creative Hub.

 

Ова е прва соработка на центарот за неформално образование кој оваа година се најде на листата на Форбес, Creative Hub и НЛБ Банка кој го подржува настанот и го отстапи просторот во НЛБ Галеријата за идејата да се реализира.

 

 

 

 

“За нашите студенти навистина претставува престиж да ги изложат своите фотографии во НЛБ Галерија. Благодарни сме на НЛБ Банка што ја препозна и ја подржа нашата креативна идеја и им даде шанса на младите да ги претстават своите фотографии.”, изјави Бојан Коскаров од Creative Hub.

 

На изложбата кој ќе се одржи во просторот НЛБ Галерија, на НЛБ Банка, свои фотографии ќе претстават Сара Цветковска, Драган Николовски, Александра Јаневска, Александра Арсовска, Иван Костевски, Марија Попова, Матеј Мојсовски, Софија Друмчекова, Кристијан Малиновски и Ивана Дракулевска.

 

Настанот е отворен за јавноста и сите љубители на фотографија се поканети да присуствуваат.

 

Посетителите ќе имаат ексклузивна можност да ја проследат изложбата единствено утре, на 26 ноември.

 

 

 

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје