Известување за неработен ден 05.06.2020 година

 
 
 

Почитувани клиенти,   

     

Ве известуваме дека по повод престојниот празник Духовден, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 05.06.2020 година (петок).
 
  
Ние сме тука за Вас за сѐ што следи и Ви стоиме на располагање во секое време за сите Ваши потреби и прашања на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.
  
Исто така НЕЛА – НЛБ Електронскиот асистент Ви е достапен на НЛБ Viber ChatBot 24/7 за сите Ваши прашања за продуктите и услугите на НЛБ Банка. Дополнително, можете да нѐ контактирате и преку социјалните мрежи и веб страницата на Банката.
  

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје