ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА РАСАДНИК ОД 2.11.2020 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека Експозитурата Кисела Вода Расадник почнувајќи од 2.11.2020 година (понеделник) ќе биде привремено затворена.
На располагање Ви стои Експозитурата Кисела Вода на ул. Сава Ковачевиќ бр.1 со работно време од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 часот.

       

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

          

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје