Известување за неработен ден 24.05.2021 година

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Св. Кирил и Методиј - Денот на сесловенските просветители“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 24-ти мај 2021 година – понеделник.

 

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.       

   

        

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје