ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО ОД 3.7.2021 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,   

       

Ве информираме дека заради реновирање на експозитура Неготино, истата ќе биде привремено затворена во периодот од 3.7.2021 до 18.7.2021 година.
 

За извршување на потребните трансакции на располагање Ви стојат:
 

  • НЛБ Клик електронското банкарство
  • НЛБ мКлик мобилното банкарство
  • Експозитура Кавадарци со работно време од 8 до 16 часот (ул. Илинденска бр.81 Кавадарци, тел 043/ 400-435, 043/400-436, tb.kavadarci@nlb.mk)
  • Банкомат Маркет Дијана, ул. Маршал Тито бб Неготино

        

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

 
Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје