Известување за работно време на експозитурите за време на претстојниoт празник

   

   

Почитувани клиенти,

  

За време на празникот „ Духовден“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во петок 10.06.2022 година.

 

Нашиот НЛБ Контакт центар е достапен и за време на празниците на: 02/15-600 и на е-mail: info@nlb.mk.

 

  

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје