ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКО ДА ГИ ПЛАТИТЕ ВАШИТЕ РЕЖИСКИ ТРОШОЦИ ЕЛЕКТРОНСКИ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Отсега не мора да чекате ред во експозитура. Со помош на НЛБ Банка плаќањето на режиските трошоци е брзо, лесно и едноставно. Електронското плаќање може да го вршите со помош на НЛБ Клик електронското и НЛБ мКлик мобилното банкарство, како и преку НЛБ Банкоматите.

Со НЛБ Клик и НЛБ мКлик можете сите уплати на режиски трошоци да ги извршите самостојно од Вашиот дом без потреба да посетувате експозитура. За мобилното банкарство, потребно е само да ја преземете апликацијата НЛБ мКлик која е достапна на Google Play и на App store.
 

    

 
Исто така како канал каде можете да ги платите Вашите режиски трошоци се и НЛБ Банкоматите. Доколку видите гужва пред експозитурата, а треба да ги платите Вашите режиски трошоци, нема потреба да чекате ред, истото можете веднаш да го направите преку НЛБ Банкоматите кои се поставени пред секоја експозитура.

 Доколку сакате да ги платите режиските трошоци преку НЛБ мклик мобилното банкарство. Во продолжение следете следниве чекори:
За помош при плаќање на режиски трошоци на НЛБ Банкоматите погледнете го туторијалот: