ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКО ЕЛЕКТРОНСКИ ДА ПЛАТИТЕ РАТА ЗА ВАШИОТ КРЕДИТ ИЛИ КРЕДИТНА КАРТИЧКА, БЕЗ ПОСЕТА НА ЕКСПОЗИТУРА?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Зошто да чекате ред во експозитура за едноставна работа како плаќање на рата за Вашиот кредит или кредитна картичка?

Со помош на НЛБ мКлик - мобилното или НЛБ Клик - електронското банкарство можете да уплатите средства на кредит или кредитна картичка онлајн. Секако како втор избор го имате и користењето на НЛБ Cash In банкоматите.

 Во продолжение чекори како да платите рата на Вашаиот кредит/кредитна картичка преку НЛБ мклик мобилно банкарство:

 За уплата на кредитни обврски преку НЛБ Cash In банкоматите, погледнете го туторијалот: