ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА МОЖЕТЕ ДА УПЛАТИТЕ СРЕДСТВА НА ВАШАТА СМЕТКА, ПРЕКУ БАНКОМАТ, БЕЗ ПОСЕТА НА ЕКСПОЗИТУРА?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Со НЛБ Cash In банкоматите, можете да уплатите средства на Вашата трансакциска сметка, на сите Ваши картички и кредити.

Преку НЛБ Cash in банкоматите исто така можете да го уплатите и дневниот промет доколку сте правно лица.

Покрај уплата на средства, можете да вршите плаќање на режиски трошоци, како и да надополните кредит на мобилен телефон, брзо и едноставно, без посета на експозитура.

Кликнете на линкот подолу и погледнете го туторијалот за уплаќање на средства на Вашата сметка: