ДАЛИ ЗНАЕТЕ КАКО ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА КРЕДИТ ОНЛЈАН, ДИРЕКТНО ОД ВАШИОТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН, БЕЗ ПОСЕТА НА ЕКСПОЗИТУРА?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

НЛБ мКлик кредит е првиот дигитализиран и автоматизиран кредит за кој можете да аплицирате онлајн, без посета на експозитура и без дополнителна документација, директно од Вашиот телефон, преку НЛБ мКлик мобилната апликација.

Се што треба да направите е да ја преземете апликацијата НЛБ мКлик, која е достапна на Google Play и на App store и да активирате НЛБ мКлик пакет со право на плаќање. Потоа со само неколку клика на Вашиот мобилен телефон можете да добиете кредит.
 

  

 

НЛБ мКлик кредитот е наменет за клиенти кои ја примаат својата плата на сметка во НЛБ Банка.

Кликнете на линкот подолу и погледнете го туторијалот со инструкции за аплицирање за НЛБ мклик кредитот.